top of page

Teamtraining balans en werkplezier
MDIEU II regeling, subsidie VVT branche

Teamtraining, ondersteuning teams naar nog krachtigere teams
 

Voor wie

De teamtraining is bedoeld voor teams die disbalans en verminderd (of geen) werkplezier (meer) ervaren en hieraan willen werken vanuit de eigen regie. Onze expertise bevat onder andere: loslaten oud zeer (en vooruit kijken), verbeteren samenwerking, verhogen taakvolwassenheid en de onderstroom of teamdynamiek bespreekbaar maken.

Doel

Het doel van de teamtraining is om teams te ondersteunen in de professionele ontwikkeling en om een aanzet te creëren voor betere samenwerking, collegialiteit en taakvolwassenheid. Hierbij wordt vanuit het onderliggende thema balans en meer werkplezier inzicht gegeven in wat er speelt en waar meer aandacht en actie nodig is. Vanuit veiligheid en verdieping wordt ook aandacht besteed aan de onderlinge dynamiek, onderstroom en verbinding.

 

Inhoud

Met input vanuit de organisatie/leidinggevende en het team wordt de inhoud in samenspraak samengesteld. De training bestaat uit 2 dagdelen met tussentijds contact tussen de trainer en de deelnemers. Vanuit de werkvloer wordt casuïstiek opgehaald waardoor in het tweede dagdeel dieper op thema’s of onderwerpen die spelen ingegaan wordt.

 

Tijdens de training wordt gewerkt met een op maat gemaakt werkboek met hierin de belangrijkste theorie, oefeningen en ruimte voor aantekeningen. Naast het opdoen van nieuwe kennis, leren deelnemers ook door te oefenen, in de praktijk te brengen, uit te wisselen en te reflecteren zodat dit in de praktijk toegepast kan blijven worden ook na de training dmv aangereikte werkvormen. De terugkoppelingen en het advies voor de leidinggevende ondersteunen hierbij. 

Aanvullend op de training kan voor de continuïteit en borging aanvullende interventies ingezet worden zoals:

Nieuwsgierig naar ons volledige aanbod voor de subsidie?
Klik op onderstaande interventies voor meer informatie:

bottom of page