top of page

Individuele coaching medewerker
MDIEU regeling, DI subsidie VVT

Voor wie

Medewerkers die dreigen uit te vallen of extra ondersteuning kunnen gebruiken tijdens hun ziekteproces of reintegratie. Ook kan de coaching ingezet worden als overbruggingsperiode wanneer een medewerker op de wachtlijst staat voor ondersteuning door een andere (GGZ) organisatie. 

 

Doel 

Het doel van de coaching is om medewerkers vanuit de eigen regie en reflectie te bewegen naar de samen opgestelde coachdoelen. Op een effectieve en praktische manier wordt bewustwording vergroot, kennis en handvatten gegeven zodat ervaren gezondheid en welzijn toeneemt vanuit een blijvende gedragsverandering. Dit verhoogt de duurzame inzetbaarheid en voorkomt uitval.

 

Inhoud 

De individuele vitaliteitscoaching bestaat in overleg en na advies uit 3 of 6 coachgesprekken van 90 minuten en tussentijds contact met de coach (fysiek of online). Wanneer dit bij uitzondering niet voldoende blijkt dan kan dit in overleg worden verlengd. De ervaren coaches, psychologen en therapeuten kunnen vanuit hun ervaring en expertise perfect aansluiten op het niveau en belevingswereld van zorgmedewerkers. 

 

De inhoud van de coaching bestaat uit praktische  en effectieve tips en handvatten, onderbouwde psycho-educatie en uitdagingen om de opgedane kennis en inzichten in de praktijk toe te passen. Hierbij begeleid de coach desgewenst therapeutisch om wanneer dat nodig is ook diepere lagen in beperkende overtuigingen, impactvolle gebeurtenissen of stresspatronen te bereiken en herstel te bevorderen. Behaalde doelen worden geborgd door in het traject samen met de medewerker te reflecteren op opgedane ervaringen en vooruit te kijken de toekomst in. 

Aanvullend op de individuele coaching kan voor de continuïteit en borging interventies ingezet worden zoals:

Nieuwsgierig naar ons volledige aanbod voor de subsidie?

Klik op onderstaande interventies voor meer informatie:

bottom of page