top of page

Begeleid werkoverleg 
MDIEU II regeling, subsidie VVT branche

Begeleid werkoverleg, functioneel teamoverleg op inhoud, relatie en proces
 

Voor wie

Het begeleid werkoverleg is bij uitstek geschikt voor teams die hun effectiviteit tijdens overleggen wil vergroten, heldere werkprocessen en -afspraken willen maken, thema's effectief willen bespreken en de bal rond willen leren maken als het gaat om afspraken en acties.

 

Doel

Het doel van het begeleide werkoverleg is het creëren van overzicht, inzicht en duidelijkheid in werkprocessen en -afspraken binnen het team en breder gedragen in rollen en taken. Daarnaast leert het teambreed gedragen thema’s effectief te bespreken. 

 

Inhoud

De begeleide werkoverleggen zijn teambrede overleggen waarbij de trainer het overleg (bege)leidt. Het van te voren ophalen en voorbespreken van agendapunten met de begeleider, het bundelen en het (bege)leiden van het overleg zorgt ervoor dat er meer overzicht komt en duidelijkheid ontstaat in de werkprocessen en -afspraken. Door het desgewenst uitnodigen van andere managers en leidinggevenden kunnen thema’s die spelen organisatiebreed gedragen en aangepakt worden en kunnen deze worden geïntegreerd in al bestaande of vernieuwde werkprocessen en afspraken zodat  heldere kaders rondom rollen en taken ontstaan. Door het begeleiden worden tools en vaardigheden eigen gemaakt door teamleden en een consistente manier van werken voor de toekomst vormgegeven.

Nieuwsgierig naar ons volledige aanbod voor de subsidie?

Klik op onderstaande interventies voor meer informatie:

bottom of page