top of page

Persoonlijke individuele begeleiding

GERELATEERDE VITALITEIT PRODUCTEN 

          Vitaal energiek in 30 dagen 

          360 graden vitaal programma

          Ondersteuning leidinggevende

          NLP en effectief communiceren

          Gezonde energie gevende voeding

          Balans en meer Werkplezier

          Vitaliteit screening

          Persoonlijke begeleiding

          Talent- en loopbaanontwikkeling

Nog geen beslissing kunnen nemen? 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een kennismaking. 

Ervaar je regelmatig stress, vermoeidheid, onrust of minder zin en plezier in je dagelijkse werk en leven? Dan is de kans groot dat dit risicofactoren kunnen worden van (langdurige) uitval door stress gerelateerde klachten, burn-out of lichamelijke klachten.

 

Met persoonlijke begeleiding van een van de Vitaal energiek coaches pakken we de oorzaak van je disbalans in de kern aan. Vanuit praktische handvatten en tips verander je kleine dingen die een groot impact hebben op je plezier, energie en werkbalans. Je wordt gemotiveerd om weer verantwoordelijkheid te nemen over je vitaliteit en hoe je gezonde keuzes te maken.

Jouw resultaat

  • Inzicht in de kern van je disbalans en wat de triggers hiervan zijn. 

  • Je ontdekt jouw wens op het gebied van een vitaler leven.

  • Joe weet welke concrete mogelijkheden je hebt om zelf weer balans te creëren.

  • Je leert voor de toekomst hoe je een disbalans kunt herkennen en welke stappen je kunt ondernemen om weer terug in balans te komen.

  • Je weet hoe je kleine dingen in je dagelijks leven kunt veranderen die een groot impact hebben om je vitaliteit te vergroten.

Voor wie

Dit persoonlijk begeleidingstraject is speciaal ontwikkeld voor medewerkers die uit balans zijn en een verhoogde kans hebben op (langdurig) uitval of versneld willen reïntegreren na hun uitval.

Aanpak

De vitaliteit en reïntegratie coaches van Vitaal energiek werken volgens de unieke 360 graden vitaal aanpak. Het combineren verschillende pijlers levert direct resultaat op. Je zet kleine stappen met een groot impact naar balans en vitaliteit zodat je weer optimaal kunt functioneren.

Voordat je aan het traject begint heb je een uitgebreid kennismakingsgesprek met de coach. Vanuit dit gesprek wordt samen een op maat gemaakt coach traject besproken die aansluit aan jouw behoeften en wensen. 

De ervaren coaches hebben inzicht en ervaring in het voorkomen en reïntegreren van (langdurig) uitval vanuit een integrale benadering. 

Dit traject is individueel en op maat gemaakt.

bottom of page