top of page

Balans en meer Werkplezier

GERELATEERDE VITALITEIT TRAININGEN 

          Vitaal energiek in 30 dagen 

          360 graden vitaal programma

          Ondersteuning leidinggevende

          NLP en effectief communiceren

          Gezonde energie gevende voeding

          Balans en meer Werkplezier

          Vitaliteit screening

          Persoonlijke begeleiding

          Talent- en loopbaanontwikkeling

Nog geen beslissing kunnen nemen? 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een op maat gemaakt programma. 

Het is druk op je werk en er wordt veel van je gevraagd. Je voelt je betrokken bij je werk, en regelmatig werk je buiten werktijden om iets af te krijgen. Je wilt je werk natuurlijk graag goed doen. En tegelijkertijd voel je de werkdruk stijgen. Misschien geldt het voor jou ook en heb je dat geen tijd om stil te staan bij hoe het anders kan. 

Als je regelmatig veel werkdruk en -stress ervaart. De kans is groot dat je hierdoor minder plezier ervaart tijdens je werk en ook je werk minder goed kunt doen. Je zou het wel anders willen, maar je ziet niet hoe en wanneer je hier aandacht aan kan geven. 

En je hebt al helemaal geen tijd voor de zoveelste training! 

Dan is deze training juist iets voor jou! Want in deze training staat jouw werkplezier en hoe je je werk beter kunt doen centraal. In een veilige en persoonlijke setting krijg je meer zicht op jouw situatie. Daarnaast werk je op een praktische manier aan onderwerpen die voor jou belangrijk zijn.

Jouw resultaat

  • Je krijgt meer balans en werkplezier.

  • Je krijgt inzicht in wat je energie kost en energie geeft.

  • Je krijgt concreet zicht op wat je gewenste situatie is.

  • Je begrijpt wat je eigen aandeel is en welke stappen je kunt nemen.

  • Je krijgt praktische tools om het heft in eigen handen te nemen.

  • Je leert beter omgaan met stress en werkdruk.

Voor wie

Deze training is speciaal ontwikkeld voor medewerkers die meer willen weten over gezonde voeding, de balans hierin en hoe je dit praktisch kunt toepassen in het dagelijks leven.

Aanpak

Op een leuke, leerzame en concrete manier kijk je wat jouw aandeel is om meer balans te krijgen en om kleine dingen te veranderen die een groot impact hebben op je werkplezier. In deze training wordt gebruik gemaakt van het Werkboek Balans en Werkplezier ontwikkelt door Drs. Barbara Schure en Derek Brouwer MSc. 

Met behulp van de uitgebreide intake worden jouw persoonlijke leerwensen geïnventariseerd en gekeken op welke gebieden de grootste uitdagingen zitten. Hiermee wordt een maximaal leereffect gerealiseerd tijdens de training. 

Deze training kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Je experimenteert met kleine, betekenisvolle veranderingen die een groot impact hebben. Niet alleen jij zelf, maar ook jouw omgeving zal de positieve effecten opmerken. 

De maximale groepsgrote bij deze training is 12 deelnemers

bottom of page