top of page

NLP en effectief communiceren

GERELATEERDE VITALITEIT TRAININGEN 

          Vitaal energiek in 30 dagen 

          360 graden vitaal programma

          Ondersteuning leidinggevende

          NLP en effectief communiceren

          Gezonde energie-gevende voeding

          Balans en meer Werkplezier

          Vitaliteit screening

          Persoonlijke begeleiding

          Talent- en loopbaanontwikkeling

Nog geen beslissing kunnen nemen? 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een op maat gemaakt programma. 

Ben jij de baas over je gedachten? En wat maakt nu het verschil tussen een goed en minder goede relatie? Hoe communiceer jij zodat je werk jou energie oplevert in plaats van energie kost? Door meer te leren over effectief communiceren kun je weer aan het roer staan van je eigen leven en vitaliteit.

Jouw resultaat

  • Je weet hoe je invloed kan uitoefenen om je doelen te realiseren.

  • Je hebt geleerd hoe je invloed kan uitoefenen zonder te manipuleren.

  • Je bent in staat om aan het roer te staan van je eigen leven en vitaliteit.

Voor wie

De training effectief communiceren is speciaal ontwikkeld om meer grip te krijgen op je omgeving zodat dit energie op levert in plaats van energie kost.

Aanpak

Bewustwording van je manier van communiceren voor een betere vitaliteit; daar draait het om in deze boeiende training van Vitaalenergiek. Via een serie technieken vanuit de NLP leer je gebruik te maken van de kracht van effectieve en invloedrijke communicatie. Met behulp van een intake formulier worden uw persoonlijke leerwensen geïnventariseerd. Jouw trainer analyseert dit intake formulier en gebruikt het als voorbereiding op de training. Hierdoor wordt tijdens de training een maximaal leereffect gerealiseerd. 

Voordat je aan de training begint vul je eerst een uitgebreid intake formulier in. Met behulp van dit intake formulier worden jouw persoonlijke leerwensen geïnventariseerd en gekeken op welke gebieden de grootste uitdagingen zitten. Hiermee wordt een maximaal leereffect gerealiseerd tijdens de training. 

In de training wordt gebruik gemaakt van prikkelende, speelse en verrassende werkvormen. Je gaat concreet aan de slag om de kennis daadwerkelijk toe te passen in het dagelijks leven. 

De maximale groepsgrote bij deze training is 15 deelnemers

bottom of page