top of page
 • Intake
  Tijdens een kennismaking met de loopbaancoach geef je aan wat je wilt bereiken. We staan uitvoerig stil bij de stappen in het proces en wat er van jou wordt verwacht. We gaan uit van gemiddeld vijf sessies van 1.5 uur maar deze kunnen in overleg uitgebreid worden. 

 • Voorstel/Aanbod
  Wij doen je een aanbod met daarin de gemaakte afspraken. Je vindt hierin het gezamenlijke doel en de wijze waarop we het traject zullen uitvoeren.

 • Wat staat je te wachten tijdens het loopbaantraject?
  Aan de hand van je loopbaanvraag kunnen we starten met het afnemen van de digitale affiniteiten meting. Tijdens gemiddeld vijf sessies wordt je persoonlijk begeleid door één van onze specialisten. Tijdens deze sessies krijg je inzicht in jouw achtergrond, wat drijft je, wat zijn jouw waarden en normen, je talenten, je dromen en idealen? Door deze stappen te volgen kom je erachter wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Je hebt een duidelijk beeld gevormd van jouw wensen en mogelijkheden en bent klaar voor je oriëntatie op de arbeidsmarkt. Optioneel kunnen we je daarna ondersteunen in het sollicitatieproces.

 • Afrondend gesprek
  Tijdens het afrondende gesprek kijk je hoe jouw leerdoelen zijn bereikt en kijk je vooruit naar de punten waar je in de toekomst verder aan wilt werken.

Op maat gemaakt

Elke werknemer is anders vandaar dat vanuit het intake gesprek gekeken wordt naar de individuele behoeftes van de medewerker. 

Werkwijze

bottom of page