top of page

Webinar
Ruimte voor rouw tijdens de feestdagen

De decembermaand is weer begonnen, een maand vol feestdagen die we traditiegetrouw vaak met dierbaren doorbrengen. Hoe beweeg je je tussen feesten en missen wanneer je een naaste bent verloren?

 

Dagen van gezelligheid, van samenzijn èn dagen van extra voelbaar gemis. Daarbij is er geen verschil of het verlies recent of langer geleden is. Het zijn dagen met een rouwrandje waarin het vaak moeilijk is om je vrij te bewegen.

Wat gaan we doen?

Tijdens het webinar gaan we in op het proces van rouw en je krijgt inzichten en tips die jou in deze periode helpen zodat je vrijer met je gemis en verlies om kunt gaan. Waar zie je tegenop en wat is je behoefte? Op een persoonlijke manier besteden we aandacht aan wie jij in deze periode mist en wat dat voor jou betekent.

Inclusief e-book
Omgaan met rouw tijdens de feestdagen.

voorkant e-book feestdagen en rouw.jpg
unnamed_edited.jpg
unnamed (1).png

Dit webinar wordt gegeven door Yvonne Grol van Levensbalans in samenwerking met Vitaal energiek
Voor wie?
Speciaal voor diegene die deze feestdagen een naaste missen en hier hun weg in proberen te vinden .


Datum webinars:
maandag 13
 december 19:00 - 21:00 uur
dinsdag 14 december 19:00 - 21:00 uur
woensdag 15 december 10:00 - 12:00 uur

Dit webinar wordt aangeboden door
Yvonne Grol Levensbalans en Vitaal energiek.

Bijdrage

Om jouw plek bij deze bijeenkomst te reserveren vragen we je een bijdrage van € 7,50. Een betaallink ontvang je in je bevestigingsmail na aanmelding. Je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling.

 

Inschrijven

Via het formulier hiernaast kun je je inschrijven voor de bijeenkomst en direct kiezen uit een datum die jou past. Binnen 24 uur krijg je van ons een bevestiging. 

Hoe?

We komen online samen via ZOOM. Twee dagen voor de bijeenkomst krijg je via de mail een link naar de ZOOM-omgeving en een uitgebreide instructie over dit platform.

Vragen?

Schroom niet om contact op te nemen. Dit kan via de mail: info@yvonnegrol.nl of telefonisch op 06-53522495. Spreek gerust een boodschap in wanneer er niet opgenomen wordt.

bottom of page