top of page

Stop verzuim, stress en voorkom burn-out.

Kost werken energie, of geeft je dit collega's en werknemers energie? 

Leer samen de geheimen van vitaliteit en energie die leiden tot duurzame inzetbaarheid en hogere productiviteit. 

Bekijk nu de video >>>>

Reacties op de programma's

"The trainer was a very good 'mirror' to get to know myself better and the team better. After these sessions I felt very motivated and more balanced." 

"Duidelijk is de ervaring, hierdoor kan ik verdere stappen maken die ik wil maken." 

"Duidelijk is de ervaring, hierdoor kan ik verdere stappen maken die ik wil maken." 

"Juist het toepassen in het dagelijks leven en de praktische handvatten zorgde voor  blijvende verandering in mijn leven " 

"Zelf weten welke gezonde keuzes ik kan maken in plaats van in oude patronen blijven vastzitten." 

Duurzame inzetbaarheid verlaagd stress en het ziekteverzuim zodat medewerkers optimaal kunnen functioneren. Dit zorgt voor een kostenbesparing van minimaal 25%

We vergroten kennis, (zelf)inzicht en bewustwording. Medewerkers nemen hierdoor meer verantwoordelijkheid te over hun vitaliteit en maken zélf gezonde keuzes. 
Blijvend -mentaal en fysiek- gezond functioneren neemt toe!

Duurzame inzetbaarheid zorgt voor minmaal 25% kostenbesparing op de lange termijn. Een lager ziekteverzuim, minder stress en productievere medewerkers zijn de moeite waard om in te investeren.

Ons aanbod is training en coaching vanuit een unieke'360° vitaal' benadering: vanuit meerdere pijlers werken we aan duurzame inzetbaarheid op zowel geestelijke en fysieke niveaus. 

Naast het opdoen van nieuwe kennis, leren deelnemers ook door te oefenen, in de praktijk te brengen, uit te wisselen en te reflecteren.

> Bekijk ons aanbod

duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid zorgt voor functioneren met behoud van gezondheid en welzijn. Ons 360° programma bestaat uit vier pijlers die belangrijk zijn voor zowel werkgever als werknemer.

>>> Lees hier meer over duurzame inzetbaarheid

​In de praktijk hoofd, handen en gevoel geven aan duurzame inzetbaarheid is complex. Dat kan alleen door deskundig en bewust aan de slag te gaan met de gezondheid, vitaliteit en ontwikkeling van mensen in organisaties. Vitaalenergiek biedt trainingen, coaching en lessen, met mogelijkheden op individueel niveau of in team- of groepsverband.

  • 360 graden vitaal

  • Vitaal Energiek in 30 dagen 

  • Persoonlijke begeleiding

  • Ondersteulning leidinggevende

  • BALANS en meer Werkplezier

  • Vitaliteit screening

Klik op de trainingen voor meer informatie zoals, programma, investering en mogelijkheden.

ons aanbod
het team

Het team van VitaalEnergiek

drs. Barbara Schure 

Trainer / psycholoog

Derek is trainer en psycholoog en heeft als missie om mensen helpen vooruit te komen. Door mensen bewust te maken, en verbale en nog verbale signalen te duiden, helpt ze mensen effectiever gedrag te vertonen, waardoor zij zich prettiger voelen en gemakkelijker bereiken wat zij willen bereiken, dus vooruit komen. Kleine aanpassingen geven vaak grootste resultaten op korte en op lange termijn. 

 


derek@vitaalenergiek.nl

drs. Derek Brouwer

Trainer / psycholoog

Derek is de grondlegger van Vitaalenergiek als trainer en coach. Naast Vitaalenergiek begeleidt hij particulieren als psycholoog en orthomoleculair therapeut om terug in balans te komen. Hij geeft mensen (weer) verantwoordelijkheid en zeggenschap over hun eigen leven en vitaliteit. Hierdoor functioneren mensen met meer vrijheid en gezondheid. 
Derek is open, enthousiast en heeft binnen zijn werkzaamheden oog voor groei en plezier.

 


derek@vitaalenergiek.nl

Leonie Grossenbagt

Voeding- en sportdeskundige

 

Leonie Grossenbagt is voeding-, leefstijl- en sportcoach en zet mensen letterlijk in beweging. Ze ziet dat mensen weer actief, creatief en blijer worden doordat ze gaan bewegen in combinatie met de juiste voeding. Ze is gespecialiseerd in het geven van bootcamp/conditie trainingen in de natuur en begeleidt als natuurgeneeskundige Orthomoleculair therapeut werknemers met fysieke klachten en of met gewichtsproblemen. 
Leonie is een open enthousiast persoon die snel mensen op hun gemak weet te stellen.


leonie@vitaalenergiek.nl

Karlijn Hoebe

Trainer en voedingsdeskundige

Karlijn Hoebe is natuurgeneeskundige Orthomoleculair therapeut, hormoon specialist en personal coach. Haar doel is om personen langgewenste doelstellingen te laten bereiken. Ze gelooft in het zetten van kleine stappen die uiteindelijk een reuze sprong vormen en fouten bestaan niet, enkel feedback. 
Karlijn is leergierig, betrokken en mens gericht. Ze weet personen op een positieve manier te stimuleren.

 


karlijn@vitaalenergiek.nl

Jasper Geluk 

Trainer en NLP specialist

Jasper Geluk is een expert op het gebied van blijvende gedragsverandering. Hij studeerde niet alleen Communicatie maar heeft zich ook verdiept in Neuro Optimalisatie en Sociale Dynamiek. Hij is getraind door de co-founder van NLP, Dr. Richard Bandler. 
Inmiddels heeft hij zijn eigen techniek ontwikkelt om via de kracht van effectieve communicatie verandering te faciliteren.
Jasper werkt vooral met bedrijven als consultant en trainer in Professional NLP, sociale Dynamiek en Leiderschap Communicatie. Bij Vitaalenergiek geeft hij training in effectief communiceren.

 


jasper@vitaalenergiek.nl

Neem Contact op

Behoefte aan meer informatie over ons, onze werkwijze en wat we voor jullie kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in, zodat we binnenkort vrijblijvend contact met je op kunnen nemen. 

contact
bottom of page