top of page

Advies, training en coaching 
Waar kunnen we je mee helpen?

Trotse interventiepartner DI-regeling
VVT werkt aan morgen 

Voucher

3 gratis gesprekken van 45 minuten

In overleg fysiek of online

Volledig vertrouwelijk

Praktisch en verdiepend

Onbevooroordeeld 

Vul hieronder je gegevens in. 

Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

het team

Derek Brouwer Msc

Adviseur / Psycholoog / Trainer

Derek is de eigenaar en oprichter van VitaalEnergiek. Hij is psycholoog, coach en trainer. Zijn specialisme is vitaliteit, ziekteverzuim, burn-out en trauma’s. Hij geeft organisatieadvies rondom duurzame inzetbaarheid en verzuim. Het is zijn talent om medewerkers (weer)  verantwoordelijkheid en zeggenschap  te laten nemen. Hierdoor functioneren medewerkers met meer vitaliteit, werkplezier en productiviteit.


Derek is enthousiast, slagvaardig  en heeft binnen zijn werkzaamheden oog voor groei en plezier.

derek@vitaalenergiek.nl

06-13019797

Yvonne Grol 

Trainer / coach / therapeut

Yvonne is als trainer  gespecialiseerd in teamdynamiek en duurzame inzetbaarheid. Als coach ligt haar passie in talentontwikkeling, verliesbegeleiding en stressgerelateerde klachten. Ze geeft inzicht en handvatten in onderliggende processen en overtuigingen. Hierdoor kunnen medewerkers vanuit hun eigen regie en verantwoordelijkheid keuzes maken om te veranderen.

 

Yvonne is open, doortastend en betrokken. Vanuit een veilige setting inspireert ze naar balans, talenten en verandering.


yvonne@vitaalenergiek.nl

06-53522495

2024-01 yvonne grol_edited.png

Reacties vanuit opdrachtgevers en medewerkers 

"The trainer was a very good 'mirror' to get to know myself better and the team better. After these sessions I felt very motivated and more balanced." 

"Duidelijk is de ervaring, hierdoor kan ik verdere stappen maken die ik wil maken." 

"De integrale aanpak om medewerkers in beweging te krijgen vanuit verschillende thema's werkte ontzettend goed bij mijn medewerkers." 

NWO_logo_-_RGB.jpeg
logo omring.png
logo hww.jpg
logo stichting niko.jpeg
GemeenteZaanstad.jpg
maria dommer logo
dprs logo.jpg
Schermafbeelding-2017-07-18-om-19.23.22.
Naamloos 2.png

"Juist het toepassen in het dagelijks leven en de praktische handvatten zorgde voor  blijvende verandering in mijn leven " 

umc utrecht logo.png

"Ik vond de samenwerking betrokken, inhoudsdeskundig op het gebied van gedragsverandering en ze brengen mensen in beweging met respect en vertrouwen. De aanpak is resultaatgericht."

"Zelf weten welke gezonde keuzes ik kan maken in plaats van in oude patronen blijven vastzitten." 

Wat?

Duurzame inzetbaarheid verlaagd stress en het ziekteverzuim zodat medewerkers optimaal kunnen functioneren. Dit zorgt voor een kostenbesparing van minimaal 25%

We vergroten kennis, (zelf)inzicht en bewustwording. Medewerkers nemen hierdoor meer verantwoordelijkheid te over hun vitaliteit en maken zélf gezonde keuzes. 
Blijvend -mentaal en fysiek- gezond functioneren neemt toe!

Hoe?

 

Ons aanbod is training en coaching vanuit een unieke'360° vitaal' benadering: vanuit meerdere pijlers werken we aan duurzame inzetbaarheid op zowel geestelijke en fysieke niveaus. 

Naast het opdoen van nieuwe kennis, leren deelnemers ook door te oefenen, in de praktijk te brengen, uit te wisselen en te reflecteren.

> Bekijk ons aanbod

Resultaat!

 

Duurzame inzetbaarheid zorgt voor minmaal 25% kostenbesparing op de lange termijn. Een lager ziekteverzuim, minder stress en productievere medewerkers zijn de moeite waard om in te investeren.

Neem Contact op

Behoefte aan meer informatie over ons, onze werkwijze en wat we voor jullie kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in, zodat we binnenkort vrijblijvend contact met je op kunnen nemen. 

contact

Bedankt! We reageren zo snel mogelijk op het verzonden bericht.

  • YouTube Social  Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page