top of page

Individuele coaching medewerker
MDIEU regeling, DI subsidie VVT

Preventief

Voor medewerkers die een hoger risico hebben om uit te vallen en waarvoor meer nodig is  verzorgt VitaalEnergiek een individueel vitaliteit coachingstraject. Het doel is om op een effectieve en praktische manier bewustwording te vergroten, kennis en handvatten te geven zodat ervaren gezondheid en welzijn toeneemt vanuit een blijvende gedragsverandering. Dit verhoogt de duurzame inzetbaarheid en voorkomt uitval.

 

Curatief

Voor medewerkers die zijn uitgevallen en of aan het reïntegreren zijn verzorgt VitaalEnergiek een individueel coachingstraject. Het doel is om op een effectieve en praktische manier bewustwording te vergroten, kennis en handvatten te geven zodat ervaren gezondheid en welzijn toeneemt vanuit een blijvende gedragsverandering. Dit verhoogt de duurzame inzetbaarheid en versnelt de reïntegratie.

 

Inhoud vitaliteitscoaching

De individuele vitaliteitscoaching bestaat uit in overleg en na advies 3 of 6 coach-gesprekken van 90 minuten en tussentijds contact met de coach (fysiek of online). 

 

Resultaten​​

  • Vergroten zelfinzicht.

  • Verhogen van het energieniveau.

  • Vergroten effectiviteit.

  • Inzicht en regie op het eigen doen en handelen (gedragingen).

 

Individuele coaching is bij uitstek geschikt om een aanvullende persoonlijke coachvraag mee te nemen die de grondslag vormt van een verminderde vitaliteit en een mogelijk verhoogde kans op uitval. Hierbij valt te denken aan het vergroten van zelfvertrouwen, assertiviteit, het vermogen om effectiever te communiceren of het verwerken van emoties en/of impactvolle gebeurtenissen.

bottom of page