top of page

Vitaliteit workshops
MDIEU regeling, DI subsidie VVT

De online of fysieke vitaliteit workshops van VitaalEnergiek (1 dagdeel van max. 3,5 uur) leveren preventief een direct resultaat op voor medewerkers.

 

Vanuit de verschillende pijlers mentaal, voeding, beweging en plezier & ontspanning, wordt de fysieke en mentale gezondheid vanuit intrinsieke motivatie ondersteund.

 

Om dit te bereiken wordt naast inhoudelijke kennis gebruik gemaakt van verschillende wetenschappelijk onderbouwde methodieken. Daarnaast kenmerken de workshops zich door de persoonlijke benadering van onze ervaren trainers.

Inhoud workshops 

In samenspraak worden vanuit de vitaliteit thema’s die spelen in de organisatie de vitaliteit workshops gekozen en op maat gemaakt passend bij de doelgroep. De inhoud van de vitaliteit workshops is dusdanig van opzet dat deelnemers concreet aan de slag gaan om de opgedane kennis daadwerkelijk toe te passen in het dagelijks leven.

 

De deelnemer wordt intrinsiek gemotiveerd om met handvatten en tips te experimenteren. Hierdoor veranderen kleine dingen die een grote impact hebben op de persoonlijke vitaliteitsdoelen. De werkvormen zijn zeer afwisselend: praktijk-, groepsopdrachten en discussies worden afgewisseld.

Hieronder een overzicht van de thema's die aangeboden kunnen worden:

​Optimale balans tussen werk en privé

Effectief omgaan met stress en prikkels

Makkelijk meer energie

Energie-gevende voeding

Rust in je hoofd

Mindfulness

Makkelijk meer & effectief bewegen

Zo behoud je je focus en concentratie

Gezond en goed slapen

Kiezen voor denken in kansen en mogelijkheden

Meer rust en ontspanning

Meer werkplezier en geluk

Effectief keuzes maken en plannen

Omgaan met verlies ervaringen 

De relatie tussen client en medewerker

bottom of page