Hieronder vindt u een overzicht van thema's voor leidinggevenden:

Intervisie, delen van persoonlijke verhalen onder begeleiding.

Workshops gericht op hervinden balans, vitaliteit en verwerking verdriet en of rouw. 

Webinars met tips en trucs voor hervinden balans, vitaliteit en om terug in het ‘nieuwe normaal’ te komen wanneer de huidige restricties stapsgewijs versoepeld worden.

Individueel vraaguurtje, een telefonisch gesprek met een van onze vitaliteit coaches of psychologen. 

Individuele (online) coaching voor begeleiding en het bieden praktische handvatten toegespitst op de persoonlijke situatie en hulpvraag. 

 

Impact Corona crisis

Omgaan met de gevolgen van het Corona tijdperk is voor alle organisaties een uitdaging. Naas de financiële gevolgen, bedrijfsmatige veranderingen neemt de druk op medewerkers enorm toe. Veel medewerkers ervaren extra druk en stress door de nodige veranderingen en de opgelegde restricties om het virus Covid-19 zo min mogelijk te verspreiden. 

Lees hier meer over onze interventies voor medewerkers na het Corona tijdperk, wanneer de restricties (grotendeels) opgeheven zijn. 

Voor medewerkers die verplicht thuis moeten werken is het niet vanzelfsprekend dat ze de nodige aanpassingen in hun werk- en of privéleven makkelijk kunnen opvangen. Dit kan leiden tot een verminderde productiviteit en burn-out achtige klachten. Het gevolg is een verhoogd risico tot (langdurig) verzuim. Om medewerkers extra ondersteuning te bieden heeft Vitaalenergiek verschillende webinars ontwikkeld die medewerkers en leidinggevenden kunnen volgen. 

 

Hieronder vindt u een overzicht van de thema's voor medewerkers en leidinggevenden: 

Ondersteuning na de periode van de Corona crisis

 

Wanneer de restricties rondom de Corona pandemie stapsgewijs opgeheven worden is het belangrijk dat medewerkers de nazorg en ondersteuning kunnen vinden die ze nodig hebben. De kans is groot dat de wachtlijsten voor extra hulp zoals de Praktijk Hulp Ondersteuning en de eerste- en tweedelijns GGZ gigantisch zullen oplopen. 

Ondersteuningsmogelijkheden 

Vitaalenergiek heeft een breed palet aan ondersteuningsmogelijkheden. Wij denken graag met u mee over de best passende interventies voor uw medewerkers. Hieronder een aantal opties die wij op dit moment bij verschillende bedrijven hebben uitgezet:

 

Park Oog in Al 1

3533 HE Utrecht

© 2020 Vitaal energiek.